Bedankt!

Op deze pagina willen we graag een bedankje plaatsen voor wie heeft geholpen bij het binnenhalen van budget voor het behoud van De Dierenborg. Want wat zijn we dankbaar! De lijst is nog niet compleet, dus kom vooral nog eens terug!

Bedankt
Iedereen die heeft gegeven tijdens de collecteweek. En aan de collectanten zelf natuurlijk!
De collecte 2021 heeft maar liefst 1200 euro opgebracht. Wat zijn wij en de dieren daar blij mee!
Bedankt
Aan iedereen die zijn of haar plastic flessen inleverde/inlevert bij Supermarkt Bennink.
Bedankt
Supermarkt Bennink voor de flessenactie en voor het ruimte geven aan posters en flyers.
Bedankt
Iedereen die pauwenveren of een extra drankje/iets lekkers heeft gekocht.
Bedankt
Paul van de Vegte van het Javaans Eetcafé Groningen voor het doneren van de volledige opbrengst van de foodtruck op 3 oktober. Al het eten was al ruim voor sluitingstijd uitverkocht. Wat een succes!
Bedankt
Aan iedereen voor de donaties via ons bankrekeningnummer en voor de afgesloten Vriendschappen.Twee bokjes bij Dierenborg Nieuwolda
Bedankt
David, Anthony en Lissette van het Groningse bedrijf Voys kwamen supersnel in actie. David en Anthony verkochten maaltijden in het bedrijfsrestaurant. De opbrengst was voor De Dierenborg. En het werd nog mooier: enkele collega’s hebben nog spontaan extra bijgedragen.
Bedankt
Dick Koster van Uitvaartverzorging Dick Koster, Eelde-Paterswolde, koos De Dierenborg uit voor zijn jaarlijkse actie uit sociale betrokkenheid. Hij startte spontaan een crowdfunding.
Bedankt
Taalkamertje (Ineke Buijs) voor het belangeloos supersnel bouwen van deze website, het schrijven van teksten en het maken van alle posters en flyers.